O nama

Naša vizija je da učinimo Vaš životni i radni prostor ili bilo koji drugi prostor prijatnijim za Vas.
 
Naša firma Family System Group postoji duži niz godina i odlikuje nas kvalitet i inovativnost. Primarna oblast kojom se bavimo je klimatizacija i uspešno pokrivamo celu teritoriju Srbije, Hrvatsku kao i Sarajevo i deo Bosne i Hercegovine. Bavimo prodajom, servisom i popravkom klima uređaja, osim toga mi za Vas vršimo i zamenu polovnih klima uređaja. Pored navedinih stvari odlučili smo i proširili smo oblast našeg delovanja i poslovanja. Family System Group se sada bavi prodajom kućnih aparata, bele tehnike, prodajom tekstila, melema, krema i balzama. Naš cilj je da vam omogućimo kvalitetan život i udoban dom.
 
Za kvalitetniji život i udobniji dom obratite nam se!
 
Odnos između naše Kompanije i naših kupaca i klijenata zasnovan na obostranom poverenju, lojalnosti i profesionalizmu, kao i predviđanju i odgovaranju na potrebe naših kupaca i klijenata, Kompanija Family System Group želi da svojim korisnicima obezbedi efikasnost, brzinu i precizno i pedantno odrađen posao. Vrednosti kojima se vodimo u poslovanju su: kolegijalnost, profesionalizam, očuvanje životne sredine, društveno odgovorno poslovanje, odgovornost za profesionalan razvoj zaposlenih .
Nama uspeh predstavljaju naši zadovoljni kupci i klijenti.
Mi volimo ovo sto radimo i ponosni smo što možemo da budemo deo Vašeg sveta. Uvek ćemo rado odgovoriti na sve Vaše zahteve, pitanja, nedoumice.
 
Uvek tu za Vas!

One Reply to “O nama”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *