Montaža i Demontaža

Naša ugradnja klima uređaja ide sa garancijom.

Montaža klima uredjaja se deli na prostu i složenu. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva vezano za ugradnju klima uređaja, naša je preporuka da se oko tehničkih detalja ugradnje klima uređaja konsultujete sa stručnim licem.

Sa ljubaznošću i posvećenošću, naš konsultantski tim može potpuno besplatno da osmisli najidealnije rešenje za mesto vašeg klima uređaj u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Našem uslugom dobijate tačan proračun ne samo tehničkih specifikacija, već i finansijski proračun sa uslovima otplate. Takođe, preuzimamo na sebe brigu o kasnijem održavanju i sve to pratimo garancijama. Možete poveriti našem timu da za Vas odradi proračun koji je najekonomičniji i najpraktičniji za Vašu trenutnu situaciju, usklađujući Vaše zahteve sa Vašim potrebama i trenutnim budžetom. Izbegavajte da vašu odluku o klima uređaju donesete samo na osnovu cene klima uređaja. Kvalitet instalacije bi trebao da bude prioritet, jer će taj kvalitet da određuje troškove energije, komfor i trajnost klima uređaja.

Da bi se uradila kvalitetna montaža, neophodno je da serviser klima uređaja poseduje profesionalni alat kao znanje i iskustvo.

Vršimo ugradnju svih tipova klima uredjaja. Naše dugogodišnje iskustvo i veliki broj različitih situacija vezanih za izbor najboljeg položaja prilikom ugradnje klima uredjaja, mogu Vam pomoći da se odlučite za nas. Unutrašnja klima se montira u najvećoj prostoriji objekta ili da njen pravac duvanja usmeren ka najvećoj prostoriji koja se klimatizuje. Spoljašna jedinica se postavlja što bliže unutrašnjoj jedinici.pr

Montaža klima uređaja

Prosta montaza klima uređaja je takozvana instalacija ledja na ledja gde se buši jedna rupa kroz zid i dužina instalacije ne prelazi 3-8 metara dužine. 

Složena montaža je montaža gde je dugačka instalacija od 8 – 100/200 m   i gde se buši više rupa u zidovima takođe i gde se instalacija savija na više mesta ( u tim slucajevima potrebno je imati projekat ugradnje instalacije klime). Cena se formira u odnosu svakog pojedinacnog slučaja.

Ugradnja klima uređaja u 3 koraka

Ugradnja unutrašnje jedinice

Ugradnja spoljne jedinice

Povezivanje instalacija

Prosta montaža

Složena montaža