DAIKIN EMURA FTXJ35MS

(2 customer reviews)

1.350 

Daikin Emura cena i online prodaja.

Daikin Emura FTXJ35MS je inverterski klima uređaj iz Family System Group asortimana, koji ima inteligentan režim rada i energetski efikasna podešavanja koja smanjuju višak potrošnje – preko 30%. Pokreće 80% obnovljive energije iz vazduha i 20% električne energije tokom grejanja, pa ne treba da čudi što je baš Daikin Emura model klima uređaja ocenjen sa najvišim ocenama.

Categories: , Tag:

Description

 • Izuzetan spoj dizajna i inženjerske izvrsnosti
 • Nedeljni tajmer se može podesiti tako da započne grejanje ili hlađenje bilo kada u toku dana ili nedelje
 • Nečujni rad unutrašnje jedinice
 • Senzor pokreta štedi potrošnju energije u prostorijama sa malom frekvencijom ljudi: kada je prostor prazan, jedinica prelazi u ekonomični režim nakon 20 minuta i ponovo se pokreće kada neko uđe u prostoriju
 • Noćni tihi režim automatski smanjuje zvuk rada uređaja spoljašnja jedinica za 3 dBA noću. Režim noćnog podešavanja štedi energiju sprečavanjem prekomernog hlađenja ili pregrevanje tokom noći.
 • Fotokatalitički filter za pročišćavanje vazduha uklanja iz vazduha mikroskopske čestice, neprijatne mirise i pomaže u sprečavanju širenja bakterija, virusa i mikroba

 

2 reviews for DAIKIN EMURA FTXJ35MS

 1. Aleksandra

  Odlična inverter, radi besprekorno, jako se lepo uklapa u svaki enterijer

 2. Zeljko

  Prezadovoljan, ima dobar dizajn i performanse, podesivo je da počne sa hladjenjem ili grejanjem po tajmeru. Inače ima i forokatalitički filter za prečišćivanje vazduha, tako da win-win klima definitivno.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + eleven =